021 _ 669 669 00 info@raymon24.com اللغة العربية

معروف ترین مناطق تاریخی استانبول

  1400-09-13
  سفر به استانبول

 برای علاقه مندان به تاریخ، آژانس مسافرتی و گردشگری رایمون، در ادامه این متن، در خصوص معروف ترین مناطق تاریخی استانبول که یونسکو، آن ها را به عنوان شاهکارهای معماری منحصر به فرد معرفی کرده است توضیحاتی را آورده است.

 

کاخ توپکاپی

 

کاخ توپکاپی استانبول

 

کاخ زیبای توپکاپی، در منطقه سلطان احمد قرار گرفته است.این کاخ زیبا، توسط سلطان محمد دوم عثمانی ساخته شده است .این کاخ، از قرن 15 تا 19 میلادی، مرکز سیاسی عثمانی بوده و خیلی از تصمیمات مهم دولت عثمانی، در این کاخ گرفته میشده. همچنین، قسمتی از کاخ، مشرف بر دریای مرمر قرار گرفته,که بسیار منظره زیبایی دارد و در و دیوار کاخ، با اشعار فارسی مولانا تزیین شده است.

این کاخ، دارای دو بخش کاخ اصلی و حرمسرا می باشد .کاخ، از چند حیاط بزرگ و تودر تو با قصر های زیبا تشکیل شده که هر کدام، تاریخ خاص خود را دارند. همچنین، دارای موزه هدایای عثمانی, جواهرات, ساعت, تفنگ ها, لوازم آشپزخانه و غیره نیز، می باشد.

این کاخ، در تمامی روز های هفته به ‌غیر از سه‌ شنبه در بین ساعات ۹ صبح تا ۵ بعد از ظهر، برای بازدید باز است. در طول فصل تابستان نیز، ساعات کاری این مرکز، طولانی ‌تر می‌ شود ( معمولا تا ساعت ۷ شب ) گردشگران، برای دسترسی به کاخ توپکاپی، می توانید از تکسیم، با فونیکولر به ایستگاه کاباتاش برید و از کاباتاش با تراموا، به ایستگاه سلطان احمد برید و با پیاده روی کوتاهی به کاخ برسید.

 

ایا صوفیه

 

ایاصوفیه استانبول

 

این مسجد، از نظر معماری، بی شک، یکی از منحصربفرد ترین و شگفت انگیز ترین، بنا های زیبای دنیاست و نماد استانبول، به شمار می رود و جالب است بدانید این مکان، در ابتدا، به عنوان کلیسا ساخته شده است، کلیسایی که در زمان امپراطوری رم، یکی از بهترین ها بوده است. پس از فتح این شهر، توسط عثمانی ها، تغییر کاربری می دهند و تبدیل به مسجد می شود و تمامی نماد های صلبی، به طرز ماهرانه ایی برداشته می شود و به جای آن، از عنوان های قرآنی استفاده می شود. بعد از اینکه چندین سال، از آن به عنوان مسجد استفاده شد در زمان آتاتورک، به موزه تبدیل می شود.

این مسجد زیبا، در خیابان سلطان احمد در مرکز شهر و نزدیک به کاخ توپکاپی و مسجد سلطان احمد قرار گرفته.که به راحتی میتوان هرسه بنا را به فاصله خیلی کم ازهم بازدید کرد.

 

مسجد سلطان احمد

 

مسجد سلطان احمد استانبول

 

این مسجد زیبا، در سال 1609 ، به دستور سلطان احمد یکم، بنا شد و ساخت آن، ده سال طول کشید. سلطان احمد خواهان، مسجدی بود که عظمت و ابهت بیشتری از ایاصوفیا داشته باشد. اما، معمار صد فکار محمت آقا, نتوانست مسجدی بزرگتر و با هیبت تر از ایاصوفیا بسازد .

این مسجد، به دلیل کاشیکاری ها و تزئینات آبی رنگ داخلی اش، به نام مسجد آبی یا کبود شهرت گرفت. پس از مرگ سلطان احمد و دفن او در کنار این مسجد، نام مسجد، سلطان احمد شد. در محوطه ی آرامگاه این مسجد، علاوه بر سلطان احمد, سوگلی, همسر و والده سلطان مقتدر تاریخ عثمانی، ماه پیکر سلطان, پسرش سلطان مراد چهارم و همچنین، شاهزاده ای دیگر نیز، دفن شده اند.

مسجد کبود، در کنار مجموعه ی توپکاپی و ایاصوفیا در فاتح قرار دارد و لازم به ذکر است بازدید از این مسجد، رایگان بوده و برای ورود باید حجاب داشته باشید.

 

مسجد سلیمانیه

 

مسجد سلیمانیه استانبول

 

این مسجد اعظم، به تاریخ 15 میلادی، به وسیله سلطان سلیمان بنیان گذاری شده است.این مسجد، یک حیاط اندرونی دارد که دور تا دور آن، چهار مناره قرار گرفته استعداد مناره بکار رفته در ساختمان این مسجد نیز، معنای نمادین دارد و به این شیوه پادشاه آن زمان عثمانی، قصد داشته است که عنوان کند چهارمین پادشاه آن زمان سرزمین عثمانی بعد از فتح قسطنطنیه بوده است.

در این مسجد، بیمارستان، آشپزخانه، مدرسه و کاروانسرا، جهت محل استراحت مسافران و حمام وجود داشت و یک سیستم رفاهی فراهم شده بود تا روزانه بیش از ۱۰۰۰ فقیر شهر، از مسلمان، مسیحی تا یهودی را سیر کند. در حیاط آن، مقبره سلطان سلیمان، خرم سلطان و غیره وجود دارد. همچنین، این مسجد، در نزدیکی گرند بازار استانبول قرار دارد و ورود به مسجد سلیمانیه استانبول، رایگان می باشد.

 

برج گالاتا

 

برج گالاتا استانبول

 

برج گالاتا، یکی از بنا های قدیمی و از نماد های شهر استانبول است که در منطقه بی اغلو و در نزدیکی اسکله کاراکوی قرار دارد. برج گالاتا، در سال ۱۳۴۸ میلادی و با معماری معمول همان زمان، به سبک رومانسک ساخته شد که در ابتدا، با نام برج مسیح یا (Christea Turris) خوانده می‌ شد.

در طول سال های طولانی، استفاده از این برج، به صورت ‌های نظامی، مدنی، فرهنگی و در آخر، به عنوان یک هدف گردشگری ادامه داشته ‌است .با تهیه بلیط، میتونید به بالای برج دسترسی داشته باشید و چشم انداز فوق العاده زیبایی از شهر استانبول، خلیج شاخ طلایی و تنگه زیبای بسفر داشته باشید. همچنین، پل های آتاترک، گالاتا و گلدن بریج هم، از بالای برج، به خوبی قابل مشاهده هستند‌. فضای داخلی برج گالاتا، مانند یک موزه سازماندهی شده‌ است و طبقه آخر آن، به یک رستوران ختم می‌ شود.

برای دسترسی به برج گالاتا نیز، از میدان تکسیم، میتونید سوار یکی از اتوبوس های 54E یا 66 یا 74A شوید و در ایستگاه کاراکوی پیاده شوید. همچنین، با بیست دقیقه پیاده روی، در امتداد خیابان استقلال هم، میتونید به برج گالاتا برسید.

 

 متقاضیان، می توانند جهت رزرو تور استانبول از طریق راه های ارتباطی زیر با آژانس مسافرتی و گردشگری رایمون تماس بگیرند.

 

شماره تلفن : 02186090144

 

شماره واتس اپ : 09053813857 

  1400-09-13
  سفر به استانبول